Rekommendationer på hur du kan få ut det bästa från ditt städföretag

anlita ett städföretag i västerås för abonnemangsstäd

Bra städföretag bör överträffa dina mål, men hur vet du om du får bästa möjliga resultat från den tjänsteleverantör du valt? Arbetsgivare bokar städföretag specialiserade på kommersiella fastigheter för att spara energi och tid så att kontoret är rent och snyggt. Vi vill alla ha ett attraktivt och snyggt kontor. Det har bevisats att ett rent kontor påverkar produktiviteten hos arbetarna positivt. Organisation är nyckeln!

Boka ett städföretag regelbundet för abonnemangsstäd

Se till att du bestämmer ett månatligt möte med städarna så att de vet i förväg när de ska arbeta. Om de är erfarna och skickliga, bör de veta hur de ska hantera sina kunder. Städare måste städa kontoret på överenskomna datum enligt ett fast schema, vilket ger dig bekvämlighet och mer tid att fokusera på andra saker.

Gör en lista över vad som ska rengöras och städas

Beskriv de arbetsuppgifter som de behöver ta hand om och samarbeta med deras checklista. På det sättet behöver de inte fråga dig regelbundet om det finns saker som du vill prioritera. Skriv ut listan och skicka den till städföretaget så att de vet exakt vad som förväntas av deras städare under tjänsten.

Informera anställda om när städningen sker

Du kan göra städarnas scheman medvetet för dina anställda så att de vet när de ska rensa sina skrivbord och lägga bort värdefulla filer. Du bör lägga upp schemat på en fysisk eller virtuell anslagstavla, vilket kommer innebära att de alltid vet när nästa möte är.

Att torka och damma skrivbord med rengöringsmedel blir mycket enklare och snabbare om ytor rensas i förväg.

Rensa i områden som kan användas mycket dagligen, såsom skafferi och kök

Kontorsstädningsexperterna kan koncentrera sig på vad de behöver göra om de inte alltid gör onödiga jobb. Som att flytta skräp och röror från en plats till en annan. Försök att inte stapla upp disk såsom kaffekoppar i diskbänken, eftersom din städares tid skulle kunna spenderas mycket bättre på att rengöra ditt kök. Istället för att rengöra en veckas använda kaffekoppar som dina arbetare kan göra själva.

Ha tomt på kontoret när städföretaget kommer

Städarna kan arbeta bättre om det inte finns någon på kontoret. Du kan tilldela flera personer att säkra känsliga objekt eller känslig information medan de städar om du känner dig osäker på företaget. Du kan förstås också be städarna att komma in efter arbetstid för att se till att affärsverksamheten inte avbryts.

Var realistisk med städresultatet

Ett städföretag kräver mer tid att städa ett stort kontor med fler skrivbord och skiljeväggar än ett mindre kontor med ett skrivbord. Städföretaget kommer att informera dig hur snabbt de kan rengöra ditt kontor beroende på dess dimension och inredning.

Kom ihåg att alltid kontrollera ditt kontrakt med din lokala städfirma i Västerås och se till att allt du har diskuterat är skriftligt. Genom att göra detta kommer du inte att bli besviken.